Deze website verstrekt  informatie over het bedrijf Intergretl aan iedereen die daarnaar op het internet op zoek is. Deze informatie bestaat uit een beschrijving van de diensten die Intergretl aanbiedt. 

Algemene aansprakelijkheid
Wij spannen ons in om de informatie op onze websites correct, volledig en actueel te houden. Desondanks kan de inhoud incompleet en/of onjuist zijn. De informatie kunnen we zonder vooraankondiging en op elk moment veranderen of intrekken. Als gebruiker van onze websites stem je in met deze disclaimer.
Wij sluiten elke aansprakelijkheid voor schade ten gevolge van bezoek van onze websites uit. Je bezoekt onze websites is voor eigen rekening en risico.

Verantwoording
Intergretl  is eindverantwoordelijk voor hetgeen op de website wordt gepubliceerd.

Auteursrecht
Op de website rust een auteursrecht Intergretl. De inhoud daarvan mag dan ook niet zonder onze voorafgaande toestemming worden verveelvoudigd, gewijzigd en/of openbaar gemaakt.

Hyperlinks
De  website bevat hyperlinks naar sites buiten ons domein. Deze links dienen als extra service voor de gebruiker. Voor deze sites kunnen andere voorwaarden gelden. Wij zijn niet aansprakelijk voor de inhoud van deze sites en het gebruik van de informatie achter deze hyperlinks is geheel voor eigen risico.

Privacy
Op de website wordt beeldmateriaal geplaatst. Dit altijd in dienst van de informatie. 

Indien een betrokkene bezwaar maakt, zal de webbeheerder deze informatie op verzoek verwijderen.

Meer info: zie AVG privacyverklaring (link hieronder) 
U kunt contact opnemen via  info@intergretl.nl

 

PDF
Avg Intergretl
PDF [132.1 KB]
Download (1 download)