Startpagina voor speciaal onderwijs

Netwerkpartner

leeftijdsclassificaties voor tv en films

Hoe leer je verantwoord internet gebruiken? Speciaal voor ZML 

Met dit programma worden allerlei onderwerpen van veilig internet gebruik behandeld, voor het basisonderwijs

Een programma voor VSO leerlingen, leerlingen krijgen voorlichting van Steffie over uiteenlopende onderwerpen: alcohol, drugs, hoe leer je pinnen, hoe koop je een treinkaartje, wat kun je in je vrije tijd doen. Het wordt verteld en de leerlingen kunnen zelf oefeningen doen.

De leerlingen in het basisonderwijs krijgen 7 lessen over 7 thema's,  die elk schooljaar terugkomen. Van groep 1 t/ m 8. Nu ook voor VO. 

Intergretl is bevoegd Prowise Presenter trainer. 

En geeft inspiratiesessies Presenter en/of ProWise Brons, Zilver en Goud trainingen. 

Ruime ervaringen met ProWise binnen het speciaal onderwijs alsmede de touchscreen borden. 

Margreet is werkzaam als ambulant dienstverlener binnen Auris Dienstverlening Rotterdam. 

Auris geeft hulp aan iedereen die moeite heeft met horen, spreken of taal. Auris onderzoekt, behandelt, ondersteunt en geeft onderwijs. Passend bij wat nodig is en voor elke leeftijd. 
Auris is er ook voor professionals. Voor de mensen dus die met deze leeftijdsgroepen werken. De medewerkers van Auris hebben veel kennis over problemen rond horen, spreken en taal. Die kennis willen ze graag delen. Auris ondersteunt en begeleidt professionals en organiseert het hele jaar door cursussen.

 

Cluster 2 gerelateerde aanvragen/werkzaamheden worden niet door Intergretl uitgevoerd. Maar worden door MediaCoach Margreet van Brandwijk (in dienst van Auris Dienstverlening Rotterdam) uitgevoerd.